DerianBlog

DerianBlog

Armagetron

2009. november 16. - derian

Bár már elég régi játék időről-időre elő szoktam venni és játszani vele egy kicsit. Aki nem ismerné annak összefoglalom.

Ez a játék gyakorlatilag a Tron filmből jól ismert fénymotorozás. Gondolom akik ismerik a filmet azoknak nem is kell tovább ecsetelnem. Akik nem ismerik azok meg nézzék meg a filmet (de legalább a youtube videót a post végén) :).

A játék egy nagy négyzet alakú pályán játszódik ami szépen be van osztva négyzetrácsosra. Általában élő játékosok játszanak mesterséges intelligencia ellen. A két csapat a pálya különböző pontjairól indul egy-egy motorral. A motoroknak az a különlegessége, hogy egy falat húznak maguk után. Ha valaki motornak vagy falnak ütközik, az kiesik a játékból. Ez így nem is annyira bonyolult, de a motrokat nem lehet megállítani és lassítani is csak bizonyos határokon belül.
Ha így nem teljesen világos, akkor keress rá az interneten és töltsd le. Azt hiszem 3 mega szóval nem képvisel túl nagy méretet.

A bejegyzés trackback címe:

https://derian.blog.hu/api/trackback/id/tr491529389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása