DerianBlog

DerianBlog

Instructables

2009. november 04. - derian

A következőkben az instructables.com-ot szeretném röviden bemutatni mivel (nincs jobb témám :) ) ez egy elég jópofa kis weboldal elvetemült és simán kreatív embereknek. Már jó régóta vissza szoktam járni rá ha épp unatkozom és mindig találok valami érdekeset.
Az oldal nagyjából annyiból áll, hogy mindenféle ötleteket meg házi praktikákat osztanak meg egymással az emberek szépen dokumentálva lépésről-lépésre. Van itt minden ami szem s szájnak ingere. Én főleg a Tech részt szoktam olvasni, de a többi kategóriában is vannak nagyon érdekes dolgok. Ha jól körbenézünk az oldalon találhatunk leírást arról, hogy hogyan készítsünk házilag a Star Trek-ből ismert Phaser pisztolyt blu-ray író segítségével vagy hogyan építsünk a Microsoft Surface-hez hasonló Multitouch számítógépet (ilyesmivel játszik Tom Krujz a Külön Vélemény című filmben is csak az kicsit más :) ). de van Tron stílusú lámpa, Varázstükör vagy négy lábú sétáló robot is. Szóval ezen az oldalon minden idióta (jó értelemben) megtalálja a saját hülyeségét. Érdemes nézelődni rajta egy kicsit!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://derian.blog.hu/api/trackback/id/tr91498641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása